MISSIO

Nordic Manga haluaa kustantaa ja tuoda kansan tietoisuuteen mielikuvituksellisia tarinoita, dynaamisia kuvia, uniikkeja visioita ja lumoavia aiheita. Tämä on mahdollista laadukkaan sarjakuvan keinoin. Uskomme suomalaiseen osaamiseen, rohkeisiin näkökulmiin, uniin, luovaan hulluuteen ja unelmiin.


Haluamme tehdä sarjakuvien kustantamisen mahdolliseksi kaikille lahjakkaille artisteille, joilla on tarina kerrottavana. Kustannusmallimme on artistiystävällinen - jaamme myynnin voitot tasan artistin kanssa.

Julkaisukynnyksen madaltamiseksi olemme luoneet käsikirjoitus- ja tuotantomallin, jonka avulla toimimme taiteilijoiden tukena kahteen suuntaan - emme pelkästään kustanna, vaan tarjoamme myös valmiita käsikirjoituksia, joihin taiteilija voi halutessaan tarttua. Tuotannon ohjaaja käy läpi käsikirjoituksen taiteilijan kanssa ja taiteilija pääsee toteuttamaan jo valmiiksi julkaisukynnyksen ylittänyttä ideaa. Näin tiedät työhön tarttuessasi, että se päätyy julkaisuun, vaikka et olisi aiemmin julkaissut mitään. - TYYLI JA LAHJAKKUUS RATKAISEE, OLIT SITTEN KOKENUT KETTU TAI VASTA ALOITTELEVA ARTISTI.

Arvostamme persoonallista tyyliä, rohkeita kokeiluja ja monipuolisia tekniikoita. Etsimme jatkuvasti uusia ideoita ja tapoja toteuttaa visuaalista tarinankerrontaa.

Image by Dubhe Zhang