SWORD PRINCESS AMALTEA 2

fantasia, toiminta, romanssi

Kun prinsessa Amaltea on -vastahakoisesti- noudattanut kuningattaren käskyä aloittaa itsenäinen täysi-ikäistymis-matkansa, on hän taistellut lohikäärmettä vastaan, vapauttanut kauniin prinssi Ossianin ja joutunut rosvojen hyökkäyksen kohteeksi. Prinsessa Amaltea alkaa nähdä, että ehkä maailma ei ole niin yksinkertainen, kuin hän kerran ajatteli. Nyt hänellä ja hänen pelastamallaan prinssillä on pitkä matka edessään, ja jos he haluavat päästä puusta pitkään, se vaatii yhteistyötä.

Amaltea on liian itsepäinen ja ylimielinen kuuntelemaan kanssamatkustajaansa, joten hänen on vietettävä päivä hänen kengissään... Sekoituksen soppaan lisää myös Amaltean koppava sisko Dorotea, jolla on omia suunnitelmia siskonsa ja tämän prinssin varalle...

Kirjailija: Natalia Batista

Pehmeäkantinen

127 x 190

sivumäärä: 176

kieli: suomi

sisältö: manga, mustavalkoinen

ISBN 978-952-7493-01-4

HINTA: 9,00

etukansi.jpeg
 
Amaltea_1_frontcover_Nordic Manga.png

SWORD PRINCESS AMALTEA 1

fantasia, toiminta, romanssi

Tarina on kaikille tuttu: Urhea prinssi lähtee uhmaamaan suuria vaaroja, pelastaakseen prinsessan lohikäärmeen kynsistä ja periäkseen puolet valtakunnasta. Mutta entä, jos tällä kertaa prinssi olisikin... prinsessa?

​Satumaailmassa, jossa kuningattaret hallitsevat ja magia on valtaa, prinsessa Amaltea lähetetään elämänsä suurimman haasteen eteen - pelastamaan pulassa oleva prinssi ja täyttämään velvollisuutensa prinsessana. Hemmoteltu, ennakkoluuloinen ja maailmalta suojassa kasvanut Amaltea lähtee vastahakoisesti matkalleen ja löytää "prinssinsä pulassa"… vain saadakseen selville, ettei tämä olekaan järin halukas liittymään hänen seuraansa.

Natalia Batistan uusi fantasiaseikkailu on huima matka täynnä toimintaa, huumoria ja rakkautta!


Kirjailija: Natalia Batista

Pehmeäkantinen

127 x 190

sivumäärä: 176

kieli: suomi

sisältö: manga, mustavalkoinen

ISBN 978-952-7493-00-7

HINTA: 9,00

OSTA KIRJA: SWORD PRINCESS AMALTEA 1, Nordic Manga kirjakauppa