top of page

JULKAISTUT KIRJAMME

Mangat ja light novelit pohjoismaisilta tekijöiltä

BLOOD SPAWN

Alexandros Kyparissis

Sietämättömän pitkän Iki Yön lähestyessä joukko urheita seikkailijoita valmistautuu tappamaan mahtavan paholaisen, hirviön, jonka huhutaan vaanivan ja tappavan nuoria ja viattomia. Mikä seikkailijoita pimeydessä odottaa...? Blood Spawnin maailma on henkeäsalpaavan upeasti kuvitettu, täynnä vaaroja, taikuutta, pimeyttä ja kultteja, jotka rehottavat pelokkaan kansan hakiessa turvaa yön kauhuilta.

Alexandros Kyparissis on mangaka Espoosta. Tämä on Blood Spawnin alku!

Tuotetiedot:

Pehmeäkantinen

kieli: suomi

Sivumäärä: 166

127mm x 190mm

sisältö: manga, mustavalkoinen

ISBN: 978-952-7493-04-5

Hinta: 11.00 e

etukansi final.jpg

UNIEN VALTAKUNTA

BLEED

Jonin elämä kääntyy ympäri kun hän sairastuu vakavaan sairauteen, johon ei löydy lääketieteellistä selitystä. Päivisin hän kamppailee surua ja hämmennystä vastaan, mutta öisin hän matkustaa kauniiseen ja pelottavaan maailmaan nimeltä Hanalei. Siellä hänen sairaudellaan ei ole vaikutusta. Öinen maailma on taianomainen ja kukoistava, mutta kuun noustessa lumotulle taivaalle, Jonille selviää, että Hanaleissa on jotain pahasti vialla. Kun valot sammuvat ja portti Unien valtakuntaan avautuu, alkaa synkkä matka läpi kirotun maailman, jonka vain ihmiskunnan suurin aarre voi pelastaa.


Bleedin esikoisteos on surullisen kaunis fantasia-satu lapsuuden päättymisestä, mielikuvituksen voimasta ja haavoista, joita me kaikki kannamme mukanamme yöhön.

BLEED (135 x 210 mm) (5).jpg

SWORD PRINCESS AMALTEA 3

Natalia Batista

Koe Natalia Batistan sukupuoliroolit ympäri kääntäneen fantasiamangan toiminnantäyteinen päätös, joka on valloittanut fanien sydämet ympäri maailman!

Kun prinsessa Amaltean ja prinssi Ossianin tunteet toisiaan kohtaan alkavat vihdoinkin syventyä joksikin muuksi, kuin vain velvollisuuden ajamaksi kumppanuudeksi, uhkaa voimakkaan haastajan ilmaantuminen Ossianin menneisyydestä heidän yhteistä tulevaisuuttaan. Amaltean on todistettava arvonsa kosijana ja Harmaiden Vuorten kuningatarkunnan valtaistuimen perillisenä taistelussa, jonka panoksena on hänen henkensä. Onko Amaltea kasvanut tarpeeksi ansaitakseen prinssi Ossianin käden... ja sydämen? Voivatko he kaksi löytää paikkansa maailmassa, jossa lähtökohdat ovat alusta asti olleet niin epäreilusti heitä vastaan?

etukansi.jpeg

SWORD PRINCESS AMALTEA 2

Natalia Batista

Kun prinsessa Amaltea on -vastahakoisesti- noudattanut kuningattaren käskyä aloittaa itsenäinen täysi-ikäistymis-matkansa, on hän taistellut lohikäärmettä vastaan, vapauttanut kauniin prinssi Ossianin ja joutunut rosvojen hyökkäyksen kohteeksi. Prinsessa Amaltea alkaa nähdä, että ehkä maailma ei ole niin yksinkertainen, kuin hän kerran ajatteli. Nyt hänellä ja hänen pelastamallaan prinssillä on pitkä matka edessään, ja jos he haluavat päästä puusta pitkään, se vaatii yhteistyötä.

Amaltea on liian itsepäinen ja ylimielinen kuuntelemaan kanssamatkustajaansa, joten hänen on vietettävä päivä hänen kengissään... Sekoituksen soppaan lisää myös Amaltean koppava sisko Dorotea, jolla on omia suunnitelmia siskonsa ja tämän prinssin varalle...

etukansi.jpeg

SWORD PRINCESS AMALTEA 1

Natalia Batista

Tarina on kaikille tuttu: Urhea prinssi lähtee uhmaamaan suuria vaaroja, pelastaakseen prinsessan lohikäärmeen kynsistä ja periäkseen puolet valtakunnasta. Mutta entä, jos tällä kertaa prinssi olisikin... prinsessa?

Satumaailmassa, jossa kuningattaret hallitsevat ja magia on valtaa, prinsessa Amaltea lähetetään elämänsä suurimman haasteen eteen - pelastamaan pulassa oleva prinssi ja täyttämään velvollisuutensa prinsessana. Hemmoteltu, ennakkoluuloinen ja maailmalta suojassa kasvanut Amaltea lähtee vastahakoisesti matkalleen ja löytää "prinssinsä pulassa"... vain saadakseen selville, ettei tämä olekaan järin halukas liittymään hänen seuraansa.

Amaltea_1_frontcover_Nordic Manga.png
bottom of page