top of page

ALEXANDROS KYPARISSIS

Manga artisti

Alexandros Kyparissis on mangataiteilija Espoosta.
Hänen esikoisteoksensa Blood Spawnin maailma on henkeäsalpaavan upeasti kuvitettu, täynnä vaaroja, taikuutta, pimeyttä ja kultteja, jotka rehottavat pelokkaan kansan hakiessa turvaa yön kauhuilta.

D95D23C971424C39829BC9C955E23961.jpg

NATALIA BATISTA

Manga artisti

Natalia Batista on ruotsalainen mangataiteilija ja kuvittaja, joka on toiminut ammattilaisena alalla vuodesta 2006. Hän on tehnyt yli 1600 sivua mangaa, joista suurin osa on julkaistu kirjoina tai osana sarjakuva-antologioita. Tunnetuimmat teokset ovat Mjau! ja Sword Princess Amaltea, joka on julkaistu Ruotsissa, Yhdysvalloissa, Italiassa, Saksassa, Portugalissa, Tšekin tasavallassa ja nyt vuonna 2022 Suomessa!


Natalian teokset vaihtelevat tyylilajiltaan fantasiasta ja toiminnasta romantiikkaan ja komediaan. Hän on ruotsalaisen mangataiteilijakollektiivi Nosebleed Studion jäsen ja yksi vuosittaisen sarjakuvafestivaali Seriefestin järjestäjistä Malmössä.

Natalia.jpeg

BLEED

Light novel kirjailija

Bleed on suomalainen light novel kirjailija. Bleedin esikoiskirja on isekai light novel Unien Valtakunta. Se on surullisen kaunis fantasia-satu lapsuuden päättymisestä, mielikuvituksen voimasta ja haavoista, joita me kaikki kannamme mukanamme yöhön.

BLEED.png
bottom of page